Fransförlängning

Människans naturliga fransars livslängd är cirka 8 veckor och när en frans är mogen att falla av följer helt enkelt en extension med då den är applicerad på den naturliga fransen. Då alla fransar befinner sig i olika delar av en växtfas är det fullt naturligt att man tappat en procentuell del av det nya settet av extensions cirka 3-4 veckor fram i tiden. Ett naturligt resultat som framhäver ögonen får vi med hjälp av en förlängning av silkes- eller mink-effekt*. Dessa fransar är ett exemplarisk val just för att människors ögon är väldigt unika och du själv kan välja hur långa, tjocka eller täta fransar du vill applicera. Vi lägger stor vikt vid att göra appliceringen av de nya fransarna på ett tekniskt korrekt sätt för att nå det toppresultat kunden söker.

*minkfransarna är inte gjorda av djur, men namngivna så på grund av dess glansiga finish.

View this post on Instagram

A post shared by salong & skola (@salongpoosh) on

Fransförlängning steg för steg:

Till att börja med appliceras mellan 60 och 150 fransar på de naturliga fransarna beroende på vilket resultat man eftersträvar samt hur många fransar individen har. Appliceringen sker av en diplomerad ögonfransspecialist och fransarna som appliceras limmas med hjälp av ett mycket starkt, samt allergitestat lim. För att inte riskera att den undre fransraden påverkas placerar vi en silikonplatta på dessa under behandlingen.

Perfect Silk Lashes™

Genom historien har vackra ögon alltid varit en önskan hos kvinnor. Många kämpar för att framhäva sina ögon med hjälp av smink och andra typer av produkter som försvinner under dagen. I och med den utvecklingen som skett har vi nu kunnat presentera en helt ny och exklusiv ögonfransförlängning i Stockholm på Posh Academy som ger dig ett vackert resultat, inte bara varje dag - också hela dagen. Posh Academy ser alltid till att ligga i framkant när det kommer till material, vi använder oss av de patenterade Perfect Silk Lashes™ som appliceras separat på varje enskild frans. Till varje öga appliceras mellan 60 och 150 st fransar som har en hållbarhet på upp till 5 veckor. Behandlingen pågår i cirka 90 minuter och ett återbesök efter 3-5 veckor rekommenderas för att behålla det naturliga och vackra resultatet.

Volymmetoden

En skonsam behandling där en frans bär cirka 1/6 del av de fransar som appliceras i och med singelmetoden. I och med detta kan man applicera upp till 6 st fransar på en av dina naturliga fransar, något som skapar ett helt magiskt naturligt och fylligt resultat. Med denna metoden kan du efter utbildning hos Posh Academy erbjuda dina kunder 200-700 fransar per öga. Metoden är även känd som 2D, 3D, 4D, 5D och 6D.

Påfyllning och dekoration

Påfyllning sker på ett återbesök där kunden har ett minimum av 15 st fransar kvar per öga, annars behandlas kunden med ett nytt sett. Hur länge fransarna håller på just dig är individuellt och därför rekommenderar vi på Posh Academy att påfyllning sker 3-5 veckor efter applicering. För ett resultat som har det lilla extra använder vi oss också av dekoration med glitter samt Crystal Swarovski. Fråga oss om du vill veta mer.

Skötselråd

Före behandling: För bästa resultat ser vi helst att kunden inte använt smink eller oljebaserade produkter kring ögonen de senaste 12 timmarna. Du bör heller inte göra fransförlängning om du har/har haft någon form av infektion i ögonen under de senaste 3 veckorna. Efter behandling: Se till att vänta minst 24 timmar med att duscha, respektive 48 timmar med att bada. Detta är en rekommendation då limmet ska få hårdna och för att dina fransar ska hålla så lång tid som möjligt. Att pilla med fingrarna och gnugga i ögonen påverkar också fransarnas livslängd och vi på Posh Academy rekommenderar att du inte försöker avlägsna fransarna på egen hand då detta skapar ett slitage på dina naturliga fransar. Istället finns en speciellt framtagen formula för detta som vi på akademin använder oss utav.